Vandaag was de eerste van de drie geplande Knibbel Knabbel Huisjes workshops. Er blijkt veel animo te zijn voor de knabbel huisjes, want al twee van de drie workshops zitten vol en bij de laatste workshop is er nog maar 1 plekje.. wees er dus snel bij als je je nog aan wilt melden!


Het leuke van deze workshop is dat je met een doe het zelf pakketje naar huis kunt gaan om thuis nog verder te knutselen!

En wat zijn ze schattig, die knabbel huisjes… of je ze nou gebruikt om in de kerstboom te hangen, of als cadeautje als iemand verhuisd is, of gewoon zomaar.. ze zijn te leuk om niet te maken!

De eerste workshop was in ieder geval een succes. Ik heb weer een top avond gehad! De dames vandaag hebben ook erg goed hun best gedaan om hele leuke huisjes te maken. Waar de een in de snoep en koekjes sfeer begon, begon de ander met een halloween getint huisje. Vervolgens werden alle geleerde mogelijkheden nog eens uitvoerig getest op huisje nummer twee. Zo konden ze allemaal met een stel super leuke huisjes naar huis toe!

Het resultaat van de eerste knabbel huisjes workshop
Advertenties