Dat die vent van mij goed voor me zorgt was maar weer te zien. Lag ik woensdag nog met koorts onder de dekens, vandaag was het nog een kleine verkoudheid. Dat betekende dat er geknutseld kon worden!

Met drie dames op bezoek was het weer een erg gezellige avond. De avond stond in het thema kerst, met 1 verjaardagskaartje op verzoek. Vier kerst stempel sets, verschillende kleuren kaartkarton en wat voorbeeldkaartjes zorgden voor hele leuke resultaten. Er werden niet alleen kaartjes gemaakt, maar ook hangers voor in de kerstboom. Dubbelzijdig natuurlijk, zodat er op de achterkant nog een persoonlijk berichtje kon komen. 

Ook deze keer heb ik weer nieuwe ideetjes opgedaan. Zoals dat je de achtergrond masks ook “deels” kunt gebruiken om bijv. sneeuw na te bootsen; of dat je de letter stempel set echt mooi aan kunt laten sluiten (zonder witranden ertussen hihi). Maar ook dat je geen natte vingers moet hebben als je een tekst op iemands anders kaart gaat stempelen.. oeps! Dan toch maar weer terug naar de camoufleren kun je leren les..

Kom je ook nog graag een keer langs om kerstkaartjes te maken? Dat kan! Er zijn nog verschillende data gepland waarop je je eigen kerst creaties kunt komen maken. Tot dan!

Liefs,

Marlous

Advertenties