Na een spontaan avondje knutselen met vriendinnen omdat een afspraak uit de agenda uitviel vrijdag was het vandaag weer tijd voor een workshop. Met wat last minute afmeldingen leek het een prive workshop te worden, tot een meidje vroeg of ze haar vriend mee mocht nemen. Natuurlijk mag dat! Dus werd het een workshop voor twee dames en een heer – de eerste man op een workshop bij mij: weer een mijlpaal bereikt!

Uiteraard weer hartstikke gezellig en iedereen was goed op dreef om er iets moois van te maken. Omdat vriend en vriendin iets later kwamen (iets met een fietstocht van 180km in de benen – respect), heb ik eerst met Manuela de embossing en aquapainter techniek behandeld. En zo snel als zij leert en wat een creativiteit: ze maakte er binnen no time een prachtig kaartje met een viooltje van. 

Daarna gingen ieder maken wat hij/zij wilde maken: de een ging verder met de embossing poeder (zie foto hierboven), de ander maakte een huisje (die van de knibbel knabbel huisjes!) en het vriendje ging aan de slag met een vrolijk unicorn kaartje. En ho maar dat ik zou helpen: nee al het kleur, knip en plak werk werd helemaal zelf gedaan! Heerlijk om te zien. En het uiteindelijke resultaat mag er zeker wezen!!!

Vriendje lief heeft inmiddels ook een eigen stempelkaart, dus die gaan we vaker terug zien!

Zo zie je maar weer dat knutselen, freubelen en kaarten maken helemaal niet alleen voor meiden is!

Advertenties