Vandaag een blogpost met veel fotos. Niet omdat het moet, maar omdat het kan!

Wauw, een unicum! Iedereen (nouja.. bijna iedereen.. het wachten is natuurlijk altijd op de badeenden) heeft zijn/haar 5 kaartjes afgekregen binnen geplande tijd… dat was de kers op de taart vandaag!

Ja, je leest het goed! “Zijn/haar”: we hadden weer een man op bezoek vandaag!! Die kreeg het wel warm van zes (jaja, 6!! ;-)) dames om zich heen! Gelukkig was zijn vriendin erbij om een oogje in het zeil te houden. Ook had een van de meiden haar moeder meegenomen. Een erg leuke groep vandaag en wat hebben ze hard gewerkt!!!

De Sociale Commissie van de lokale badminton vereniging had me gevraagd of ik een workshop verjaardagskaarten wilde organiseren voor de geinteresseerde leden. Het mocht wel een stapeltje kaarten worden, en de te maken kaartjes moesten geschikt zijn voor iedereen. Dus zo gezegd, zo gedaan. Mocht je mijn facebook pagina volgen had je al twee voorbeeldjes voorbij zien komen:


Gisteren had ik de laatste kaarten voorgesneden en zo lagen vandaag van alle vijf de kaarten de voorgesneden pakketjes klaar om aan de slag te gaan. Het stempelen, ponsen, stansen, embossen en plakken mochten de dames en heer helemaal zelf doen!

We begonnen met het ballonnen kaartje van hierboven: een kaartje waarbij gestempeld moest worden om daarna nog te ponsen en te stansen. Even zweten met al die nieuwe technieken, maar dan zou het tweede kaartje een “makkie” lijken!

Het tweede kaartje was de rode kaart met de dame. Al snel hadden de crea beas uitgevogeld dat het stippen papier twee kanten heeft en dat de achterkant van het papier ook wel heel erg leuk is. Dus waar ze bij het eerste kaartje nog heel braaf het voorbeeldje volgden, werd bij het tweede kaartje al gauw de eigen draai gegeven!

Bovenstaand kaartje was het resultaat van een dame waarvan ik de naam niet zal noemen (begint met een F en eindigt op anny…). Super creatief omgegaan met het voorbeeldje en een heel mooi kaartje gemaakt!

Erg leuk om te zien hoe de groep met elkaar samenwerkte en de grapjes (en af en toe een paasei ๐Ÿ˜†) over tafel gooiden.

Deze foto plaatste een van de dames naderhand op facebook. Haar resultaat van de avond:

Na de introductie tot stempelen, begonnen we aan de twee kaartjes waarbij ik met embossing poeder had gewerkt: een techniek om een mooi “plastic” lijkende stempel op het papier achter te laten.

Gelukkig was Stephanie al een keer eerder langsgekomen, dus zij kon mooi voordoen en uitleggen hoe het embossingpoeder werkte:

Ook werd zij gebombardeerd tot stempelpoets: zij wist precies waar de natte kant van het reinigings pad zat ๐Ÿ˜‰

Met twee lekker warme kaartjes van de fรถhn was het tijd voor het vijfde en laatste kaartje: dat mochten ze allemaal naar eigen inzicht maken. Ik had twee voorbeeldjes gemaakt met een rode kaart en wit voorgrondje, maar daar hoefden ze zich niet aan te houden. Twee dames wilden graag het kaartje namaken dat ik vorige week in Eindhoven mocht maken (zie eerder blogbericht), twee andere dames wilden nog wat maken met de Beautiful You set en de andere twee dames, eehhhh, dame en heer wilden met de ballonnen aan de slag.

Eenmaal de vrije hand werd er door deze laatste twee super creatief met sponsjes gewerkt om hippe ballonnen te maken. Dus ook dat kaartje wilde ik jullie niet onthouden. Ik heb alweer ideetjes met een bijen kaartje (een bee-lated birthday met deze geelzwarte bijen ballonnen met vleugels). Dankjewel Zita!

Al met al weer een topavond gehad en erg blij dat het gelukt is om alle 5 de kaartjes af te maken. Super hard gewerkt en snel geleerd door de dames en heer. Top team!

Dankjewel allemaal voor deze gezellige avond!!!

Advertenties