Vandaag was een super feestelijke dag. Nieuwe knutselspulletjes… én een fantastische workshop met fantastische mensen.

Eerst een belangrijk bericht voor de dames die aan het wachten waren op hun bestelling…. vandaag kwam deel twee van de bestelling van vorige week binnen! Mocht hem nog even ophalen bij het pickup point, maar uiteindelijk was de bestelling compleet. Dat betekent dat er weer geknutseld kan worden!

Gelukkig kon er sowieso al geknutseld worden (die zolder is niet helemaal leeg hoor hihi). Zo stond vandaag een workshop vanuit de Buurtvereniging op de planning. Een groep van 6 fantastische mensen kwamen op bezoek om met de leuke ijsjes set drie verschillende kaartjes te komen maken. 

Ik had drie voorbeeldkaartjes gemaakt en alle materialen klaargelegd om deze drie kaartjes te maken. Het papier heeft twee kanten, dus ze konden zelf kiezen welke kant van het papier ze gingen gebruiken. Na een korte uitleg hoe te stempelen en hoe de stempels weer schoon te maken mochten ze aan de slag. Heerlijk om de creativiteit en vastberadenheid te zien bij iedereen. Het was genieten en ik heb meerdere keren moeten spieken welk kaartje het voorbeeld kaartje ook al weer was!

Twee knutselvriendinnen (superdankjewel Ans en Manuela!!) van me kwamen gezellig helpen, zodat iedereen snel vooruit kon. 

Heel erg leuk. Zeker voor herhaling vatbaar in ieder geval. Dames en heer: heel hartelijk bedankt voor de gezellige avond. Hopelijk genieten jullie nog lekker na met een chocolaatje!


Advertenties