Een workshop op moederdag? Jazeker! Lekker knutselen kan altijd namelijk…

Vandaag had een van de dames een vriendin meegenomen: haar verjaardagscadeautje, gekozen uit een lijstje van mogelijke cadeautjes. Hoe leuk!

Zij was al een keer eerder geweest, dus de introductie hoe alles werkt was snel gedaan. Snel aan de slag met de “moeilijkste” kaart van de dag. Met wit embossingpoeder op zwart papier en daarna inkleuren met de potloden. Heel leuk om te zien hoe iedereen zijn eigen kleurkeuzes maakt dan. 

Daarna gingen we met de hommel stempel aan de slag. Helemaal fantastisch en leuk om te zien dat de dames elkaar ook lekker helpen:

De tijd vloog voorbij, knutselend en kletsend over vanalles en nog wat. Toen was het alweer tijd voor lunch, dus konden we Erik lekker gezelschap houden. 

Na de lunch ben ik, met initiatief van mijn tante, nog een felicitatie kaartje voor mijn oom gaan maken terwijl de andere dames bezig waren. Hij is een Feyenoord fan en het zag er naar uit dat Feyenoord dit keer wel echt kampioen ging worden. Dat bleek ook zo te zijn dus kon ik het kaartje met gerust hart in elkaar plakken:

Omdat het thema “je ziet ze vliegen” was, mocht iedereen ook andere stempelsets gebruiken en dan blijkt dat er stiekem veel in het vlieg-thema past. Vogels, luchtballonnen, vliegers maar ook superhelden met cape! Camera’s flitsen ook vaak voorbij… Oh en die olifant? Dumbo kon ook vliegen toch? 😆

Al met al weer een super gezellige middag gehad. De dames hebben ook echt flink met de tong uit de monden gezeten en een super gevarieerde reeks aan kaartjes gemaakt. En alle kaarten met bijpassende binnenkant en envelopje. Hoe professioneel 😃

Ik ben echt super trots op het eindresultaat van de twee dames!!

Dankjewel voor de gezellige dag! 😘

Advertenties