Vandaag reisde ik met teamgenootje Marlieke naar het verre zuiden, naar teammama Miranda. Het was alweer een tijdje geleden dat we daar geweest waren en Miranda had ons uitgenodigd voor een dagje knutselen. Super leuk!!

We werden goed verwend. Eerst een stuk linzenvlaai (zonder linzen, met abrikozen, zo noemen limburgers dat nou eenmaal) en wat te drinken. Daarna hop naar de knutselzolder want Miranda had wat uitgezocht om te maken!

We begonnen de onderdelen voor te bereiden. Op mijn facebookpagina had je ze al voorbij kunnen zien komen met de prijsvraag wat het ging worden:

Vervolgens gingen we een aantal van de onderdelen bestempelen en kleuren. Ik koos een set die ik thuis niet heb, maar wel op mijn verlanglijstje staat:

Zien jullie al een beetje wat het gaat worden? Nee wij ook nog niet toen. Vooral niet toen we er gaatjes in moesten gaan prikken en in moesten gaan knippen…. ik kreeg opeens een beer met ballen!

Misschien de volgende keer eerst alle stappen lezen voor iets te stempelen 🀣

Maar gelukkig was mijn beer een echte bikkel en bleef hij lekker op het papiertje staan. Soms draaide hij zelfs nog om van het lachen. Een top beer dus!

Om even bij te komen van de schrik gingen we even lunchen. Een heerlijke italiaanse bol a la Miranda, nom nom! Daarna nog even een frisse neus gehaald om daarna ons zwetend weer aan de laatste stappen van de kaart te wagen.

Ok, het had wat “oplossingkjes” nodig hier en daar maar uiteindelijk lukte het! Dit is het resultaat. Ik vind het erg cool…

Omdat een filmpje net iets meer zegt dan een foto.. ook nog even een filmpje!

(en als je wilt lachen over mijn selfie technieken, check dit hier:)

Advertenties