Vandaag waren twee knutselvriendinnen op bezoek, niet voor een workshop maar om druk aan de knutsel te gaan voor de braderie in Helmond waar ze volgende week samen staan (tip!). 

UPDATE: De braderie is in Mierlo-Hout (Helmond) in de Hoofdstraat van 11.00 tot 18.00 😊

Na een kopje koffie en thee gingen we vandaag aan de slag om de finishing touch van de marktwaar te maken. Want als je volgende week een creatie koopt, wordt het voor je ingepakt en krijg je er een label, kaart of etiket in een thema / met een berichtje naar keuze bij. Zo heb je een cadeautje op maat!

Helaas heb ik niet van alles een foto gemaakt, want we waren zo lekker bezig dat ik het meeste ben vergeten. Maar van twee creaties heb ik wel beeldmateriaal!

De eerste zijn labels die aan een cadeautje naar keuze bevestigd kunnen worden. Onder het mom men neme drie stempelsets: de retired KJEG, de huidige catalogus set Bike Ride en de nieuwe catalogus set Cheers to the Year, wat papier, lint en touw en men make er een super leuk geslaagd labeltje van:

Ook hebben we weer wat koffiesetjes gemaakt, zoals aan het einde van het schooljaar voor de juf-meester cadeautjes:

Hierbij hebben we de nieuwe najaarscatalogus stempelset Hug in a Mug gebruikt en de Pretty Label Punch bundle. Het bekertje zit gevuld met mini marshmallows. Alles tezamen wordt nog mooi ingepakt en zo is ook dat weer een super leuk persoonlijk cadeautje!

Al met al weer lekker productief geweest vandaag en de dames zijn helemaal klaar voor volgende week! Heel veel plezier en breng ze vooral een bezoekje!!!

Liefs Marlous

Advertenties