Terwijl in Nederland de straten blank stonden van de regen, waren wij op vakantie in een gebied waar wegen afgesloten waren ivm gevaar voor bosbranden vanwege de droogte. Inmiddels zit de vakantie er weer op en mogen we weer gaan wennen aan het idee dat we de lange broeken weer aan moeten. Een voordeel: de herfst komt er aan met al zijn herfst kleuren!


Om al een beetje in herfst sfeer te komen, vandaag een mooi brons kaartje op mijn blog. Een vriendin vroeg me een kaartje te maken voor haar opa en oma die 65 jaar getrouwd waren. Kun je het je voorstellen? 65 jaar getrouwd, wauw, dat is echt heel lang!!!! Dus dat moest een stijlvol kaartje worden. Ik gebruikte het nieuwe DSP uit de najaarscatalogus, het bronzen foil paper, de large numbers framelits en de bijbehorende stempelset. Voor de tekst op de banner gebruikte ik de heat embossing tool en het copper embossing powder. De cirkel is van de stitched framelits en bestempeld met Smokey Slate grijs.


Ook de binnenkant versierde ik in stijl, met een mooie nieuwe Nederlandse tekst. Want een verliefd getrouwd koppel dat al 65 jaar getrouwd is gun je nog veel meer liefdevolle jaren!


Het feestje was erg geslaagd, nu is het op naar het volgende jubileum en voor ons: genieten van de herfst!

Advertenties