Of hoe die uitdrukking ook al weer precies gaat. Met een fiets ofzo. Vandaag is het in ieder geval de dag van de “ouwe sok”, want mijn tante is vandaag 50 geworden!!!! 

Het feestje is een andere keer, dus daar bewaar ik het “last but not least” cadeau voor, maar op je verjaardag hoor je ook cadeaus te krijgen! Dus ging ik aan de slag. 


Eerst maakte ik het kaartje a-la-verkeersbord stijl. Clean and simple, en natuurlijk lekker duidelijk 😂

Daarna ging ik aan de slag met een klein verjaardagscadeautje. Nouja, het liep een beetje uit de hand… (sorry he tante!)


Met de nieuwe kerst set “Trim Your Stockings” ben ik helemaal in mijn nopjes. De sokken zijn zo groot dat ze net op een standaard A6 kaartje passen en dus dat er de Large Letters framelits oppassen. Dat kwam goed uit want ik had een idee…

Maar liefst 37 (nerd!) sokken mocht ik breien. In de kleuren van het verkeersbord (witte sok, rode versiering, zwarte letters) ging ik aan de slag. Mijn Big Shot heeft nog nooit zoveel sokken op een dag gezien! Maar het resultaat mag er wezen. 37 schone sokken, elk met twee gaatjes bovenin, klaar om aan de waslijn gehangen te worden!


Uiteindelijk lag er vandaag een mooi DHZ pakketje bij mijn tante in de bus, waar ze zelf de sokken nog aan elkaar mocht “stoppen” (ha-ha) om er een echte slinger van te maken. Ze stuurde me een foto dat het resultaat nu door de hele kamer hangt te pronken.

Missie geslaagd. Feliciteer jij haar ook nog even? Vindt ze leuk 😉

Liefs, Marlous

Advertenties