Afgelopen week mocht ik weer een dagje op pad. Ik was namelijk weer uitgenodigd door de dames om naar Ijsselmuiden te komen voor een middag workshop!

De dames hadden twee leuke kaarttechnieken voorbij zien komen op mijn facebook pagina en vroegen zich af of ik deze eens uit wilde komen leggen. Zo gezegd, zo gedaan.

Ik werd net zoals de vorige keer hartelijk ontvangen en mijn kleinigheidje als bedankje werd enthousiast ontvangen. Toch leuk als je creaties zo gewaardeerd worden! Met een groep van 9 dames gingen we uiteindelijk aan de slag…

We begonnen met de Magic Reveal Spinner card techniek; een kaartje waarbij je een geheime boodschap tevoorschijn tovert.

Omdat er een paar lastige stappen inzitten, heb ik geprobeerd een duidelijke handleiding te schrijven. Houd mijn blog in de gaten, want deze zal begin volgende week online komen! Het eindresultaat van een van de dames zag er zo uit:

Daarna was het tijd voor de befaamde neverending card (en ik ben niet de enige die een hele avond kan blijven doordraaien, ik heb medestanders hahaha). De handleiding hiervoor heb ik eerder als eens gedeeld in het blogbericht “Het houdt niet op” en kun je HIER vinden. Tijdens deze workshop hebben we een kaart gemaakt in de Petal Garden suite kleurstelling. Mijn voorbeeld dat ik gemaakt had zag er als volgt uit:

En op de foto…


Tijdens de middag ook weer lekker veel vragen kunnen beantwoorden over hoe je moet stempelen, etc. Echt leuk!!

Al met al weer een super leuke middag gehad en iedereen was erg trots op de resultaten. Heerlijk om iedereen zo te zien glunderen!!! Dankjewel dames en tot een volgende keer.

Liefs, Marlous

Advertenties