Vooruit, we hebben dit jaar wel echt geluk met het weer nu in deze herfsttijd. Heldere lucht, warme temperaturen en een lekker zonnetje; wandelen door de bossen is nu extra aantrekkelijk met al die mooie kleuren van de bladeren. Daarom liep ik na de workshop van afgelopen zondag nog snel een rondje bij ons in de bossen. En dat de kleuren van zonsondergang ook zo mooi zijn… dat wist Erik weer goed vast te leggen (geef die jongen een camera en hij vermaakt zich helemaal ;-)):

Tijdens de workshops van afgelopen zondag probeerde ik ook dat gevoel te delen: hoe je met mooie herfstkleuren en herfst taferelen je eigen kaartjes kunt maken. 

Zo maakten we verschillende mini kaartjes, met daaromheen een leuk doosje zoals dit voorbeeld:

Ook maakten we weer een “speciaal” kaartje, dit keer naar handleiding van de Stampin’ Up! Oline Swap kaart zoals eerder laten zien op mijn blog:

Een van de dames maakte hier onderstaand kaartje van:


Ook gingen we met de painted harvest set aan de slag. Onderstaande foto is van het resultaat van een van de dames. Zo leuk hoe de Nederlandse tekst erbij past!

En toen deed ik iets buiten mijn comfort zone… ik wilde namelijk ook een herfststukje maken, met de Daisy punch bloemen erin. En dat durfde ik eigenlijk niet voor te stellen want tsja het is geen kaartje of doosje.. maar toch de stoute schoenen aangetrokken en wauw wat waren de dames enthousiast! Het resultaat mag er zeker wezen. De faceted gems maken het helemaal af!

Terwijl wij druk in de weer waren met de bloemen en het mos, zat een van de dames met de tong uit de mond te stempelen.

Een van de dames aanwezig had een “todolijstje” meegenomen met de kaartjes die ze allemaal wilde maken voor wie en was de hele dag druk bezig alle namen op het lijstje van een kaartje te voorzien. Een kleine selectie van het resultaat (8 kaartjes uiteindelijk volgens mij):

Al met al weer een prachtige dag gehad en genoten van al het harde werk.

Dankjewel dames!

Advertenties