Na 4,5 jaar is het tijd om mijn langgekoesterde droom waar te maken: op de fiets naar mijn werk. De afgelopen jaren werkte ik namelijk vooral in Amsterdam / randstad en omgeving. En vanuit Eindhoven is dat niet altijd even snel bereikbaar. Hoewel het werk op zich nog leuk was, begon het reizen me wel tegen te staan. Die tijd kan ik namelijk ook gebruiken voor andere dingen. Zoals knutselen bijvoorbeeld!

Daarom heb ik 2 maanden geleden mijn ontslag ingediend. Per 1 januari 2018 wilde ik aan een nieuw avontuur beginnen. Inmiddels heb ik ook iets anders gevonden en ga ik het nieuwe jaar beginnen bij AlgebraKiT, om een soort “digitale wiskunde docent” te ontwikkelen. Nee, ik ben geen voorstander van docenten te vervangen, maar wel van leerlingen enthousiast te maken voor de techniek en vooral voor de wiskunde richting! En een docent heeft niet altijd tijd om iedereen te helpen, dus als wij met deze toolkit kunnen helpen om net iets meer leerlingen wiskunde te laten begrijpen, dan zijn wij helemaal blij!

Vandaag heb ik mijn laatste werkdag, daarna even een maandje lekker veel knutselen…. Zoals met de spulletjes uit de nieuwe catalogus die voor klanten begin januari beschikbaar is:

Je leest het goed! Op knutselgebied zijn jullie zeker nog niet van me af!

Liefs,

Marlous

Advertenties