Degenen die mij kennen weten dat ik graag nieuwe dingen uitprobeer. Toen ik afgelopen jaar een prijs had gewonnen van Stampin’ Up! en de Memories en More pocket sheets in de bus kreeg, begon bij mij de vingers te kriebelen om eens met foto’s aan de slag te gaan.

Digitaal ben ik daar erg goed in, maar op papier, daar moest ik even aan wennen. Meestal plakte ik een foto op een kaart en klaar is kees. Maar inmiddels gaat het al steeds beter, en de volgende twee pareltjes wil ik dan ook graag met jullie delen!

Het kaartje hierboven heb ik voor mijn zus gemaakt. Het is de tweeling die eerder dit jaar geboren is. Ik vind het zo’n lieve foto, dat ik er iets mee wilde doen. Het is een jongetje en een meisje, en ondanks dat ze niet zo van het roze en blauwe zijn, vond ik deze kleuren combinatie op deze manier toch erg mooi. Het papier is uit de voorjaarscatalogus, dus daar moet je nog eventjes op wachten..

Deze kaart maakte ik voor vrienden die voor twee jaar naar het buitenland zijn gegaan. Zij zaten in oktober al in de sneeuw, ja echt! Dus om hen een mooi verhuiskaartje te sturen, ging ik aan de slag met de kerst set.. want daar hoef je echt niet alleen kerst kaartjes mee te maken πŸ™‚

Stiekem ben ik best trots dat dit uit mijn vingers is gekomen! We blijven oefenen! πŸ˜€

SaveSave

Advertenties