Allereerst: de beste wensen voor 2018! Dat het een creatief en mooi jaar mag worden. Hopelijk zitten alle vingers nog aan de handen en is de kater aanwezig een huisdier en geen restant van een heel gezellig oud-op-nieuw!

Zoals beloofd zou ik jullie nog de andere knutsel frutsels laten zien die ik had gemaakt voor de kerstmarkt voor het goede doel in december. Omdat ik mijn OnStage swap zelf erg leuk vond, had ik in kerst-stijl nog een aantal thee-licht doosjes gemaakt. Leuk om weg te geven als kleinigheidje of op ieders bord te zetten als er eters komen met/rondom de kerst. Vind je ze ook leuk uitzien? Je kunt HIER de handleiding vinden!

Verder had ik nog wat bonbon verpakkinkjes gemaakt, omdat deze vorig jaar op het marktje ook zo snel verkocht waren. Ook deze zijn heel erg leuk om op/bij een bord te zetten voor als er eters komen rondom kerst! Als je ze in andere kleurtjes maakt, zijn ze sowieso heel erg leuk door het hele jaar heen! In het doosje past een Ferrero Rocher bonbon (of de soortgelijke, maar lekkerdere, van de Lidl). Deze doosjes zijn heel erg makkelijk te maken met het Envelope Punch Board. Als je wilt weten hoe, laat het even weten, dan maak ik een handleiding 🙂

Als klapper op de vuurpijl (en iets wat al heel lang op mijn wensenlijstje stond om een keer te proberen te maken), had ik ook wat thee-cadeauzakjes gemaakt. Natuurlijk geheel in stijl met winter thee! 

Ook hiervoor geldt: gil even als je een handleiding wilt. Ik heb de maten zelf verzonnen door naar de breedte van de theezakjes te kijken en de hoogte van de speculaas koekjes zodat het tasje wel nog dicht kon. Ik weet dus niet of dit een standaard maat is 😉

Hopelijk heb je weer wat leuke ideetjes op gedaan zo, een creatief 2018 gewenst in ieder geval!

Liefs, Marlous

SaveSave

SaveSave

SaveSave

Advertenties