Jeej, de nieuwe voorjaarscatalogus is uit! Dat betekent weer een heleboel nieuwe leuke stempels, papier, ponsen, lintjes, en andere knutsel frutsel producten van Stampin’ Up! te koop. Maar, er is nog meer!

Als je wel eens wat bij Stampin’ Up! besteld hebt, dan weet je misschien al wat en wanneer de Sale-a-Bration (SAB) periode is. Deze is elk jaar in de eerste drie maanden van het jaar. In deze periode kun je bij elke 60 euro een gratis product uit de SAB folder uitzoeken. Dit zijn stempelsets, card bases, lint of card kits. Dit jaar zijn er ook twee producten die je gratis kunt kiezen als je voor 120 euro besteld hebt. Dat zijn dit keer tekst-framelits en een uitgebreide Nederlandse stempelset. Een Nederlandse stempelset, jazeker!

In de nieuwe catalogus zitten ook nog eens twee nieuwe Nederlandse stempelsets.. Dat betekent in totaal drie nieuwe Nederlandse stempelsets:

Op de pagina Nederlandse stempelsets vind je alle informatie over deze nieuwe sets.

Natuurlijk kun je ook de nieuwe catalogus online bekijken. En ook de SAB folder, om te kijken wat voor leuke gratis spulletjes je uit kunt zoeken. Deze folders vindt je op de catalogus pagina.

Heb je vragen, laat het me weten.

Onderstaande kaartjes met het “A Whole lot of Lovely” DSP uit de jaar catalogus (die dus al geldig was en nog steeds geldig blijft) en de nieuwe SAB stempelset (gratis bij 60E) “Amazing You”.

Advertenties