Dat het leuk is om af en toe een persoonlijk bedankje te maken, dat is inmiddels wel duidelijk. Dit keer wil ik je een zelfgemaakt doosje laten zien wat we vrienden van ons cadeau gaven toen we samen naar een kerst-bal gingen. In 2016 waren we ook al samen geweest, en toen had Erik vrolijke bolletjes sokken aan wat op de foto’s erg duidelijk te zien was geweest.

Dus, toen we in 2017 (ja dat klinkt alweer zooo lang geleden he!) weer samen gingen, vonden Erik en ik het een grappig idee om de heer van het stel ook een stel vrolijke sokken te geven (de zogenoemde “happy socks”).

Ik maakte een doosje om de sokken heen, in stijl van het type sokken dat we voor hem hadden gekocht: met appeltjes en peren. Want die kun je niet met elkaar vergelijken!

Op het doosje stempelde ik met de nieuwe Tutti Frutti set de tekst “We make a great pear”. Ha-ha. Ik ponste ook een klein peertje uit het doosje, zodat je de kleur van de peren op de sokken er doorheen kon zien.

Uiteindelijk liepen er die avond twee heren trots rond, beide pronkend met hun happy socks aan hun voeten. En geloof me of niet.. Het staat weer goed op de foto 😉

Advertenties