Afgelopen tijd ben ik tussen de bedrijven door druk bezig geweest aan een cadeautje voor mijn zus (en natuurlijk haar man en hun tweeling). De tweeling werd in januari namelijk alweer één jaar oud. Tijd om een persoonlijk cadeautje in elkaar te knutselen! Mijn bureau heeft in die weken er ontzettend chaotisch bij gelegen, maar.. Het resultaat mocht er zijn!

Omdat ik zelf heel erg van de foto’s ben, had ik afgelopen jaar een heleboel WhatsApp foto’s van de twee kleine duppen opgeslagen. Het plan: een foto-album van het eerste halve jaar van de tweeling. En als mijn zus het dan leuk vindt, kunnen we samen nog het tweede halve jaar in elkaar knutselen!

Natuurlijk moest het foto-album beginnen met een mooie persoonlijke voorkant. In thema van het geboorte kaartje en kaars die ik voor ze had gemaakt.

Met hulp van mijn mama (de oppas-oma) wist ik bij de meeste foto’s ook het verhaal erachter terug te toveren. Hun eerste groente-hapje, de eerste keer buiten, etc. Dus ging ik aan de schrijf.

Voor de layout, maakte ik gebruik van de Memories and More (M&M) kaartjes van Stampin’ Up! Mijn zus houdt van de natuur-kleuren en niet zo van het uitgesproken roze en blauw, dus gebruikte ik bijna altijd de achterkant van de dubbelzijdige plaatjes (roze en blauw aan de ene kant, zwart/goud/bruin aan de andere kant).

Maar ik maakte ook zelf achtergrondjes, door te stempelen of met behulp van DSP. Aangekleed met Washi tape, stickers, lintjes en banners werd het een mooi geheel.

Trots ben ik wel op een aantal van de creaties in het boekwerk… Zoals onderstaande pagina. De foto’s heb ik dan wel niet zelf gemaakt, maar hoe ze samen zijn verwerkt tot onderstaand plaatje.. Yes!

Om nog een sfeerimpressie te krijgen van andere pagina’s in het boekwerk, check de dia-show hieronder.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Ik ben een trots ei. Wat je allemaal kunt maken met je knutselspulletjes. Heeeeerlijk toch!!

SaveSave

Advertenties