Terwijl ik ondertussen bezig ben met de laatste voorbereidingen voor OnStage komend weekend, voor jullie nog wat ideetjes die ik had gemaakt voor de inspiratietafel voor de Utopia teamdag. En.. snik snik… het laatste deel van deze reeks!

Eerst een leuk kleinigheidje wat je kunt weggeven. Met krimpie dinkie kun je namelijk leuke sleutel/mobiel/tas-hangertjes maken! Met een klein stukje DSP erachter kun je zo iets maken wat net uit de winkel lijkt te komen 😁

Wat ook heel cool uitziet is het geruite patroon op de kaartjes hierboven. Dat is een snijmal uit de Oh So Eclectic suite, maar het nadeel is dat het allemaal losse stukjes zijn en dat het dan een klein beetje puzzelen is als je het verhoogd op wil plakken. Nu kregen we van Miranda een rol Press’n’Seal cadeau, en wat is dat handig spul om hiervoor te gebruiken!

Met het Naturally Eclectic DSP versierde ik bovenstaande mini-weckpotjes. De snoepjes paste ik aan aan de kleur van het DSP, wel zo leuk. Het ene deel liet ik blanco, de andere potjes versierde ik met een tekststrook waar ik herhaaldelijk de tekst op had gestempeld.

Ook maakte ik zelf nog een stel doosjes. Het leuke van snijmallen is dat je ze ook kunt gebruiken om hele andere dingen mee te maken dan het voorbeeld. Voor bovenstaande doosjes gebruikte ik de popcorn box framelits. Deze rilde ik aan de bovenkanten en knipte ik een stukje in, zodat ik er een soort melkkartonnetjes van kon maken. Met een cirkel pons maakte ik er een gaatje in, zodat je kunt zien wat er in zit. Ik stempelde het basispapier met Night of Navy blauw, om het delfts blauw effect een beetje na te doen.

Al met al flink wat voorbeeldjes en nieuwe ideeen. Heb je vragen over maten, materiaal, etc., laat het me weten!

Liefs,

Marlous

Advertenties