Ik word daar zo moeoeoeoe van, van koeien. Nee hoor! Ik ga helemaal springen; vooral als er ook kalfjes bij zijn, en al helemaal als ik ze ook mag aaien!

Die eer had ik enkele weken geleden toen ik weer een workshop mocht geven in Ijsselmuiden.

Een leuk begin van de middag! Eenmaal binnen, nadat ze me weggesleurd hadden bij de kalfjes, was het tijd om de doosjes met de benodigdheden voor de middag voor alle deelneemsters op tafel te zetten.

Ik had mijn best gedaan de doosjes in stijl van de geplande creaties van de workshop te maken. Dus werkte ik met de kleuren van het DSP en gebruikte ik de feestelijke taart samen met wat glitter dots om het af te maken:

Tijdens de workshop gingen we eerst op verzoek mini-belleblaasjes maken. Het idee komt van Jessica Ossenga (dankjewel 😘😘😘) en een van de dames had het voorbij zien komen op de filmpjes van de teamdag van team Bij Margriet.

We maakten het idee van Jessica na, in taart-stijl:

Zelf had ik ook nog baby-stijl ideetjes meegenomen om te laten zien wat nog meer mogelijk was:

Daarna gingen we aan de slag met het envelope punch board. We maakten veel verschillende creaties.

Heel leuk om de reacties te horen van alle dames. “Wat je wel niet allemaal kunt maken met het envelope punch board” en “dat dit veel leuker is dan het maken van enveloppen, waar het board voor bedoeld is”. Haha!

Uiteindelijk maakte iedereen hun eigen variant van dit allemaal:

Het was weer een super gezellige middag. Dank dames, ik heb weer genoten.

PS: De handleiding voor de creaties met het envelope punch board te maken komt er nog aan!

Advertenties