Het is weer tijd voor een bloghop! Deze keer met de set “Family & Friends” uit de voorjaarscatalogus. Omdat mijn papa en mama deze maand 35 jaar getrouwd waren, maakte ik een klein cadeautje voor ze samen met een kaart. Het grote cadeau hadden ze al eerder gehad, op de dag dat ze hun feest eerder dit jaar vierden. Nu dus een kleinigheidje!

Ik zag in de wintermaanden verschillende voorbeelden op facebook voorbij komen met versierde geurkaarsen in blik. Dat vond ik een erg leuk idee, dus maakte ik er ook een voor mijn papa en mama. Ik pakte de stitched circle framelits en sneed daar een rondje uit Whisper White papier.

Toen pakte ik de family & friends stempelset uit de voorjaarscatalogus erbij. Hier kun je je eigen combinaties maken en zo je eigen personages samen stellen.

Stampin’ Up! Family & Friends photopolymer stempelset

Ik vond een van de kapsels zo lijken op die van papa en mama, dat ik overtuigd was dat ik een goed lijkende kopie kon maken!

En dat is inderdaad goed gelukt. Deze gestempelde poppetjes lijken enorm op papa en mama :D. Ze waren erg blij met hun cadeautje.

Met retired DSP (maar wel heel toepasselijk), maakte ik de kaart erbij.

Een echte speciale kaart, waarbij er nog een hartje tevoorschijn komt als je hem open maakt.

Zo, tijd voor de volgende voorbeeldjes voor creativiteit!

Klik hier om naar de VOLGENDE blogger Ingrid Heijnen te gaan!

Klik hier om TERUG te gaan naar Margriet Tournier

Advertenties