Afgelopen woensdag mocht ik weer op pad. Genieten! Stralend weer dus extra mooie rit naar het mooie Ijsselmuiden. De tel ben ik inmiddels kwijt, hoe vaak ik al op en neer ben geweest om workshop te geven, en ik kan de weg inmiddels dromen!

Natuurlijk knuffel ik bij aankomst altijd eerst even de koetjes en varkentjes. En dit keer ook een super schattige poes! En wat word ik altijd gastvrij ontvangen. Geweldig.

Het thema dit keer was de babybillendoek techniek en embossing folders. Twee redelijk “eenvoudige” technieken waar je een kaart een stuk professioneler en speelser mee kunt maken!

De dames mochten vier soorten kaartjes maken. Op elk van de kaarten zat minstens een van de twee technieken verwerkt. Het eerste kaartje met de bloemen in het blauw had ook nog wat extra versiering met een touwtje en een doilie om te laten zien dat je met wat kleine elementen een heel mooi geheel kunt maken. De tweede kaart schitterde juist in de eenvoud. De achtergrond is gemaakt door drie kleuren inkt op een babydoekje op je papier in lijnen uit te smeren.

Ook had ik twee kaartjes gemaakt met de Tropical Chique bundel. Ik had niet verwacht dat ze daar allemaal zou van gecharmeerd zouden zijn, maar er werden ook vast wat blaadjes voor thuis gestempeld 😍

Het eerste kaartje hiervan had ik het bijpassende DSP gebruikt, en een klein Nederlands sentiment. Het tweede kaartje spatte er juist weer uit vanwege het bladerdek op de achtergrond. Met wat extra glitter (lang leve de Shimmer Paint) straalde het kaartje helemaal.

Al met al weer genoten van een heerlijke workshop. Dankjewel dames! Tot de volgende 😍

Advertenties