UPDATE: De nieuwe zomer catalogus is uit.. Kijk hieronder voor meer informatie!

Omdat ik veel met Stampin’  Up producten werk, en als demonstrator klanten help bij het bestellen en kiezen van producten, is een link naar de digitale catalogus ook wel handig! Je kunt de catalogus hieronder downloaden.

Vind je een papieren versie fijner? Vraag dan een catalogus aan bij een bestelling. Doe dit bij mij en niet via de Stampin’  Up bestelpagina, want dan hoef je niet zoveel geld neer te leggen voor de papieren versie!

Ken je het merk Stampin’ Up © nog niet? Bekijk de online catalogus hieronder dan eens en verbaas je over hoe veel leuke spulletjes we wel niet verkopen.

2016_ac_cover_en-uk

Download hier de catalogus (EN)

GOED NIEUWS! De zomer catalogus is uit… Dat betekent leuke spulletjes in de lente sferen! Maar ook eindelijk wat voor de “mannelijke kaarten”! Klik hier voor mijn sneak preview van wat leuke spulletjes uit de nieuwe catalogus.

20161007_occ17-cover_en-uk

Download hier de zomer catalogus (EN)

En nog meer goed nieuws.. van Januari tm Maart is er ook een extra Sale-a-Brate catalogus! Voor elke 60 euro die je aan producten bestelt mag je een gratis SAB item uitzoeken…

sab_2017_eu-eng

Download hier de SAB catalogus

Zoals een vriendin me goed attendeerde: vanaf 21 februari komen er nog extra nieuwe items bij voor de SAB actie. Dus er is NOG meer! Waaah!!!

De drie extra SAB artikelen vind je hier!

sulogo_zpsnwnhxrol