LET OP: op dit moment zijn de jaarcatalogus 2018/2019 en de voorjaarscatalogus LIVE!

Zoek je artikelen uit de lopende catalogi van Stampin’ Up! dan ben je hiet op het goede adres! Deze artikelen kun je namelijk voordelig bij mij bestellen. Op deze pagina vindt je alle informatie (scroll naar beneden voor de catalogi)! Wil je iets bestellen? Kijk dan op de bestelpagina voor meer informatie.

Omdat ik veel met Stampin’  Up producten werk, en als demonstrator klanten help bij het bestellen en kiezen van producten, is een link naar de digitale catalogus ook wel handig! Je kunt de catalogus hieronder downloaden.

Vind je een papieren versie fijner? Vraag dan een catalogus aan bij een bestelling. Doe dit bij mij en niet via de Stampin’  Up bestelpagina, want dan hoef je niet zoveel geld neer te leggen voor de papieren versie, bij mij krijg je hem namelijk gratis!

Ken je het merk Stampin’ Up © nog niet? Bekijk de online catalogus hieronder dan eens en verbaas je over hoe veel leuke spulletjes we wel niet verkopen.

Download hier de jaarcatalogus (EN)

Download hier de voorjaarscatalogus (EN)

Huh.. Zijn er meerdere Stampin’ Up! catalogussen?
Ja.. Ik zal het proberen uit te leggen. Heb je vragen, stuur me dan gerust een berichtje. Het is namelijk best veel informatie zo om te lezen!

Stampin’ Up! heeft elk jaar 3 verschillende catalogussen:

  • De jaar catalogus (“The Annual Catalogue”) – dit is bovenstaande catalogus en geldt van 1 juni t/m 30 mei het jaar erna. In deze catalogus staat het grootste aanbod en voor elk thema en in elke stijl is er wel wat te vinden.
  • De najaars catalogus (“The Holiday Catalogue”) – dit is een speciale editie die geldt van 1 september t/m 2 januari het jaar erna. In deze catalogus staan voornamelijk herfst, kerst en nieuw-jaars artikelen. Deze catalogus is een aanvulling op de dan ook geldende jaar catalogus.
  • De voorjaarscatalogus (“The Spring/Summer Catalogue”) – dit is een speciale editie die geldt van 3 januari t/m 30 mei van dat zelfde jaar. In deze catalogus staan artikelen die te maken hebben met voorjaar, zomer maar ook nieuwe sets voor het thema verjaardag of andere themas. Deze catalogus is een aanvulling op de dan ook geldende jaar catalogus.

De catalogussen van het jaar 2017/2018 zijn inmiddels niet meer geldig. Een aantal producten hiervan zijn “meeverhuisd” naar het nieuwe jaar en wel nog te bestellen, deze kun je in de nieuwe catalogus terugvinden.


sulogo_zpsnwnhxrol

Advertenties