NIEUWS: SALE-A-BRATION is gestart!! Gratis producten bij elke 60 euro!

Ook de Voorjaarscatalogus van 2018 is uit en sinds 3 januari kun je artikelen uit deze catalogus bij mij bestellen. Op deze pagina vindt je alle informatie (scroll naar beneden voor de catalogi)! Wil je iets bestellen? Kijk dan op de bestelpagina voor meer informatie.

Omdat ik veel met Stampin’  Up producten werk, en als demonstrator klanten help bij het bestellen en kiezen van producten, is een link naar de digitale catalogus ook wel handig! Je kunt de catalogus hieronder downloaden.

Vind je een papieren versie fijner? Vraag dan een catalogus aan bij een bestelling. Doe dit bij mij en niet via de Stampin’  Up bestelpagina, want dan hoef je niet zoveel geld neer te leggen voor de papieren versie, bij mij krijg je hem namelijk gratis!

Ken je het merk Stampin’ Up © nog niet? Bekijk de online catalogus hieronder dan eens en verbaas je over hoe veel leuke spulletjes we wel niet verkopen.

Download hier de catalogus (EN)

Ook de nieuwe voorjaarscatalogus is inmiddels live:

Download hier de catalogus (EN)

Naast de nieuwe voorjaarscatalogus, geldt er van januari tot en met maart ook nog een extra aanbieding. Bij elke 60 euro / 120 euro mag je een gratis product uitzoeken. Dit heet een Sale-a-Bration (SAB) product. De producten die je kunt uitkiezen staan in de volgende folder:

Download hier de SAB folder (EN)

Pfoe, zoveel catalogussen? Ja.. Ik zal het proberen uit te leggen. Heb je vragen, stuur me dan gerust een berichtje. Het is namelijk best veel informatie zo om te lezen!

Stampin’ Up! heeft elk jaar 3 verschillende catalogussen:

  • De jaar catalogus (“The Annual Catalogue”) – dit is bovenstaande catalogus en geldt van 1 juni t/m 30 mei het jaar erna. In deze catalogus staat het grootste aanbod en voor elk thema en in elke stijl is er wel wat te vinden.
  • De najaars catalogus (“The Holiday Catalogue”) – dit is een speciale editie die geldt van 1 september t/m 2 januari het jaar erna. In deze catalogus staan voornamelijk herfst, kerst en nieuw-jaars artikelen. Deze catalogus is een aanvulling op de dan ook geldende jaar catalogus.
  • De voorjaarscatalogus (“The Spring/Summer Catalogue”) – dit is een speciale editie die geldt van 3 januari t/m 30 mei van dat zelfde jaar. In deze catalogus staan artikelen die te maken hebben met voorjaar, zomer maar ook nieuwe sets voor het thema verjaardag of andere themas. Deze catalogus is een aanvulling op de dan ook geldende jaar catalogus.

De najaarscatalogus van 2017 is inmiddels niet meer geldig. Een aantal producten hiervan zijn “meeverhuisd” naar het nieuwe jaar en wel nog te bestellen. Was je benieuwd wat er in stond, neem dan nog stiekem een kijkje:

Download hier de najaarscatalogus (EN).


sulogo_zpsnwnhxrol

Advertenties