UPDATE: 2017-2018 jaar catalogus komt er weer aan.. Kijk hieronder voor meer informatie!

Omdat ik veel met Stampin’  Up producten werk, en als demonstrator klanten help bij het bestellen en kiezen van producten, is een link naar de digitale catalogus ook wel handig! Je kunt de catalogus hieronder downloaden.

Vind je een papieren versie fijner? Vraag dan een catalogus aan bij een bestelling. Doe dit bij mij en niet via de Stampin’  Up bestelpagina, want dan hoef je niet zoveel geld neer te leggen voor de papieren versie!

Ken je het merk Stampin’ Up © nog niet? Bekijk de online catalogus hieronder dan eens en verbaas je over hoe veel leuke spulletjes we wel niet verkopen.

2016_ac_cover_en-uk

Download hier de catalogus (EN)

GOED NIEUWS! De zomer catalogus is uit… Dat betekent leuke spulletjes in de lente sferen! Maar ook eindelijk wat voor de “mannelijke kaarten”! Klik hier voor mijn sneak preview van wat leuke spulletjes uit de nieuwe catalogus.

20161007_occ17-cover_en-uk

Download hier de zomer catalogus (EN)


Jaarcatalogus 2017-2018

Vanaf 1 juni 2017 is er weer een nieuwe jaarcatalogus. Dat betekent dat een deel van de producten uit het assortiment gaat en er weer leuke nieuwe producten voor in de plaats komen. Wil je hem eerder al zien? Stuur me dan even een berichtje, want ik heb een aantal papieren catalogi thuis!


sulogo_zpsnwnhxrol