UPDATE: De fabuLous kaarten service is goedkoper geworden! Het kost nu nog maar 2,50 inclusief verzenden! Waarom? Omdat ik het belangrijk vind dat er persoonlijke kaartjes verstuurd worden! ❤

Zoals je misschien op mijn blog hebt gelezen, had ik een nieuw idee bedacht: “fabuLous kaarten service: ik verstuur ik voor jou je kaarten!”

Omdat deze actie goed werd ontvangen, blijft deze pagina bestaan! Zo kun je mijn zelfgemaakte kaartjes naar jouw gewenste ontvanger sturen met je eigen persoonlijke tekst. Zorg wel dat je dit minimaal 2 werkdagen van tevoren doorgeeft want ik kan niet beloven dat het me dezelfde dag nog lukt om ze op de bus te doen!

Is er iemand jarig, ziek of zwanger of is er een andere reden om even iets van je te laten horen via een persoonlijk kaartje? Vul dan onderstaand formulier in, maak 2,50 euro over naar NL24 ASNB 0708 3151 00 en ik verstuur je kaartje. Betaal je liever via iDeal, zet dat dan beneden in de opmerkingen erbij, dan krijg je zsm een iDeal betaal link toegestuurd!

Heb je een specifieke voorkeur voor welk kaartje het wordt? Vermeld dit er dan bij in het opmerkingen veld. Kijk op de Kaarten Galerij voor een aantal voorbeelden!

Wil je het kaartje vast bestellen voor een toekomstige datum, vermeld dan de specifieke leverdatum in het veld hieronder erbij!

 

Let wel op dat je het geld overmaakt, want anders wordt je kaartje niet verstuurd!

Dankjewel voor je bestelling. Je krijgt een bevestiging wanneer deze is verstuurd.

Advertenties