Ben jij de gelukkige nieuwe eigenaar van een fabuLous gelukssteentje? Hier vindt je mijn verhaal over het wat en waarom van deze gelukssteentjes.

Een tijdje terug had mijn team lead Miranda een actie rondom haar verjaardag. Daarbij kreeg zij een verjaardagskaart en een gelukssteentje van Shandri Gierman toegestuurd, waarbij het verhaal van het gelukssteentje werd uitgelegd. Ik vond dat zo’n mooi verhaal en gebaar, dat ik mijn eigen doos steentjes heb besteld bij Shandri.

Shandri is meervoudig chronisch ziek en is ooit begonnen met het maken van de gelukssteentjes toen ze ernstig ziek was en dat een van de weinige dingen was die ze op dat moment kon. Het maken van de steentjes was een afleiding van de vervelende situatie en de reactie van de mensen die een steentje vonden op de plekken waar ze ze achterliet gaven haar weer nieuwe energie.

Door alle leuke, lieve en mooie reacties maakt ze de gelukssteentjes nog steeds.

Op de facebook pagina van Shandri Gierman kun je haar verhaal lezen. Via een privé berichtje kun je haar laten weten waar het steentje terecht is gekomen, zodat zij de klavertjes vier op haar kaart ook weer kan aanvullen! Zo schreef ze:

Update 13 augustus 2017: Trots!! Dankzij jullie allemaal zijn er inmiddels al 79000 steentjes de wereld in!!! 😀 Trommel je familie, vrienden op en vraag of ze mee willen doen! Er kan nog heeel veel geluk en liefde de wereld in !”

En inmiddels heeft ze de magische grens van 100000 steentjes ook al dik gehaald:

Update 2 April 2018: Daar is de magische grens! WHOOWWWWWW 100000 steentjes al gemaakt en de wereld in gestuurd Ongelofelijk!!! En dat allemaal dankzij jullie! Zonder jullie hulp had ik ze nooit zo ver de wereld in en zoveel kunnen opsturen! 😀 Trommel je familie, vrienden op en vraag of ze mee willen doen! Er kan nog heeel veel geluk en liefde de wereld in !

De steentjes deel ik uit en leg ik op sommige openbare plaatsen neer, dus het is een verrassing als je er een tegenkomt!

Op deze manier hoop ik ook mijn steentje bij te dragen aan een mooiere en positievere wereld en ik hoop dan ook dat het steentje je veel geluk zal brengen.

Liefs,

Marlous
fabuLous stampin’

Advertenties