Ik heb zoveel positieve reacties gekregen op mijn LED There be Light serie op mijn blog en op de verschillende filmpjes op YouTube, dat ik er een aparte pagina voor heb gemaakt!

Zo kun je snel, eenvoudig en duidelijk terugzoeken wat je nog even wilde weten over het maken van een LED kaartje.

Mocht je er nou niet uitkomen? Ik geef ook workshops in het maken van dit soort kaartjes en kom daarvoor gewoon naar je thuis (zie hier)!

  • Mijn youtube kanaal is te vinden op: fabulousstampin channel
  • LED There be Light Part 1: een introductie tot LED kaartjes. Tekstuele beschrijving en uitgebreid filmpje over hoe een LED circuit te maken voor op een kaart.
  • LED There be Light Part 2: de volgende stap in het maken van een LED kaart. Hoe maken we een circuit en bevestigen we deze op de kaart. Het kaartje in het voorbeeld maakt gebruik van de Tasty Trucks stempelset van de SAB periode uit 2017.
  • LED There be Light Part 3: voor de gevorderden, een slider-card. Met het schuiven van het boodje gaat het lampje in de vuurtoren branden! Ook hierbij op de pagina een tekstuele beschrijving en uitgebreid filmpje die stap voor stap het proces doorloopt.
  • LED There be Light Part 4: Een slider kaart met 2 lampjes. Dat betekent dat er een parallel schakeling gemaakt mag worden! Op deze pagina staan foto’s en textuele uitleg hoe je dat voor elkaar krijgt.

Heb je nou nog vragen? Laat het me weten via de contact pagina of door een berichtje op facebook te sturen!

Advertenties