profielfotoAls 30-jarige mag ik, Marlous Theunissen, mij een trotse Bestenaar noemen. Ik woon samen met mijn vriend alweer 5 jaar in Best en nu ik sinds begin vorig jaar een baan in Eindhoven heb gevonden bij AlgebraKiT en ik dus op de fiets naar het werk kan in plaats van uren in de file te staan, is er weer tijd voor de hobbies!

Knutselen, frutselen en freubelen, allemaal van die heerlijke termen om mijn hobby mee te omschrijven. Het begon allemaal met simpele kaartjes maken. Ik keek het af bij mijn oudere zus, die met theezakjes en ponsjes aan de slag ging om de mooiste kaartjes te vouwen. Toen kwamen de 3D plaatjes en embossing mallen om de hoek. Van mijn moeders tante kregen we regelmatig materiaal toegespeeld om mee aan de slag te gaan. Toen ik ging studeren en op kamers ging is het echt een grote hobby geworden en naar mate de jaren verstreken, zagen de kaartjes er steeds professioneler uit (al zeg ik het zelf). Kijk voor recente voorbeelden op mijn blog!

Inmiddels maak ik ook kerst-, trouw-, en geboorte-kaartjes op bestelling (rond de 100 stuks!), dat houdt me van de straat en ik vind het heerlijk! Heb je zelf een bestelling voor me, geef het door via de contact pagina.

Voor een van de bestellingen in 2013 ging ik op zoek naar een uiltje en kwam toen uit bij de super leuke uilenpons van Stampin’ Up. Nadat ik een aantal spulletjes had besteld bleek het ook nog eens van super kwaliteit en er is ook nog eens heel veel keus.

Sinds juni 2016 ben ik onafhankelijk demonstratrice van Stampin’ Up! Ik ben een hobby-demo, waarbij ik het naast mijn fulltime baan gewoon leuk vind om de tijd aan het knutselen te besteden. Door deze stap heb ik een aantal vriendinnen gevonden die knutselen ook leuk bleken te vinden en heb ik een vast groepje knutseldames opgezet waar ik regelmatig samen mee zit te knutselen. Ook ben ik workshops gaan geven om mijn passie voor het maken van kaarten e.d. te delen met anderen.

Mijn doel als hobby demo? Dat iedereen blij kan worden van een heerlijk persoonlijk presentje. Meestal zijn dat cadeautjes met een persoonlijk kaartje, maar ik hebveel nieuwe manieren ontdekt via Stampin’  Up, zoals zelfgemaakte cadeau-tasjes, een verjaardagskalender of je eigen inpakpapier!

Lijkt een van bovenstaande je wat? Ik laat het je graag een keer zien. Of als je het zelf ook een keer wilt komen maken, neem contact met me op of geef je dan snel op voor een van de workshops.

Advertenties