profielfotoAls 28-jarige mag ik, Marlous Theunissen, mij een trotse Bestenaar noemen. Ik woon samen met mijn vriend inmiddels drie jaar in Best en we beginnen ons er echt thuis te voelen. De grootste klussen in huis zijn gedaan, dus tijd voor de hobbies!

Knutselen, frutselen en freubelen, allemaal van die heerlijke termen om mijn hobby mee te omschrijven. Het begon allemaal met simpele kaartjes maken. Ik keek het af bij mijn oudere zus, die met theezakjes en ponsjes aan de slag ging om de mooiste kaartjes te vouwen. Toen kwamen de 3D plaatjes en embossing mallen om de hoek. Van mijn moeders tante kregen we regelmatig materiaal toegespeeld om mee aan de slag te gaan. Toen ik ging studeren en op kamers ging is het echt een grote hobby geworden en naar mate de jaren verstreken, zagen de kaartjes er steeds professioneler uit (al zeg ik het zelf). Kijk voor recente voorbeelden op mijn blog!

Inmiddels maak ik ook kerst-, trouw-, en geboorte-kaartjes op bestelling (rond de 100 stuks!), dat houdt me van de straat en ik vind het heerlijk! Heb je zelf een bestelling voor me, geef het door via de contact pagina.

Helaas zit ik meestal bij het knutselen nog eenzaam en alleen boven op mijn zolderkamer. En daar wil ik graag verandering in brengen! Ik wil graag workshops en demo’s geven en samen met jullie aan de slag gaan voor een mooi kaartje, een leuk cadeau tasje, of misschien wel je eigen pakpapier!

Voor een van de bestellingen in 2013 ging ik op zoek naar een uiltje en kwam toen uit bij de super leuke uilenpons van Stampin’ Up. Nadat ik een aantal spulletjes had besteld bleek het ook nog eens van super kwaliteit en er is ook nog eens heel veel keus. Daarom ben ik in Juni 2016 onafhankelijk Stampin’ Up demonstrator geworden bij team Utopia. Zo kan ik mijn passie met jullie allemaal delen en zit ik niet meer altijd alleen op die zolderkamer.

Mijn doel? Dat iedereen blij kan worden van een heerlijk persoonlijk presentje. Meestal zijn dat cadeautjes met een persoonlijk kaartje, maar ik heb nu ook nieuwe manieren ontdekt via Stampin’  Up, zoals zelfgemaakte cadeau-tasjes, een verjaardagskalender of je eigen inpakpapier!

Lijkt een van bovenstaande je wat? Ik laat het je graag een keer zien. Of als je het zelf ook een keer wilt komen maken, neem contact met me op of geef je dan snel op voor een van de workshops.