Een van de grootste redenen om Stampin’ Up demonstrator te worden is zodat ik samen met jullie aan de knutsel kan gaan! Hier zijn verschillende mogelijkheden voor:

  • Workshops
  • Demo’s
  • Knutselparty bij jou thuis

Lees hieronder wat de verschillende typen inhouden. Voor alles geldt: neem contact met me op als je het op maat gemaakt wilt hebben voor jou en alle ideeen zijn welkom! Woon je wat verder weg en wil je dat ik naar jou toe kom, dat is ook geen probleem, een uurtje rijden draai ik mijn hand niet voor om… Ik zie je mailtje graag verschijnen, ik ben benieuwd!

Workshops

Heb jij een leuke stempelset voor bij zien komen, wil je graag een speciale slider card maken of benieuwd hoe embossingpoeder werkt? Ik leg het je graag uit tijdens een van mijn workshops! Regelmatig plan ik workshops met een specifiek thema in. Op zo’n avond gaan we dan aan de slag met dat thema en aan het eind van de avond ga je met 1 of 2 zelfgemaakte kaartjes (of kalender, cadeautasje, etc.) naar huis! Heb je zelf nog een idee voor een thema van de workshops, laat het me weten via de Contact pagina! Heb je een specifieke techniek (zoals heating powder, color markers om stempels in te kleuren of stansen met een snijmachine zoals de Big Shot) die je nog graag een keer wilt zien voor je er iets van aan wilt schaffen, laat het me weten. Dan plannen we hiervoor gewoon een avondje in!

Deze workshops vinden in principe plaats van 20:00-22:00h in de avond, van 13:00-17:00h in de middag of van 10:00-17:00h overdag, bij mij thuis op de zolder kamer, tenzij anders afgesproken. Iedereen kan meedoen en het materiaal verzorg ik. Drankje en bijbehorende versnaperingen zitten uiteraard inbegrepen en de gemaakte spulletjes mag je mee naar huis nemen.

Wanneer de workshops plaatsvinden vind je hier. Alle aankondigingen lees je ook op mijn blog!

Demo’s

Wil je niet per se zelf aan de slag, maar eerst een keer toekijken? Dat kan ook. Neem contact met me op en dan kom ik bij jou thuis een demo geven van hetgeen wat je graag wilt zien.

Knutselparty bij jou thuis

Heb jij een heleboel vriendinnen die freubelen ook erg leuk vinden, en vind je het leuk om eens een keer wat anders met ze te doen? Vraag mij dan om een knutselavond bij jou thuis te houden. In overleg kiezen we wat er die avond gemaakt gaat worden en dan neem ik al het materiaal en de benodigde producten mee. Heb je zelf geen plaats thuis maar lijkt dit je wel leuk, dan kan het in overleg ook bij mij thuis op de ruime zolder kamer! Neem vrijblijvend contact met me op.

Wil je dit heel graag cadeau (samen met nieuwe Stampin’ Up producten), laat dat een van je vrienden contact met me opnemen, en dan regel ik met hen dat er een leuke knutselparty van komt!

Kosten

Voor alle bovenstaande vraag ik een vergoeding voor het gebruikte materiaal. Het bedrag p.p. is afhankelijk van de hoeveelheid gebruikt materiaal en dat hangt natuurlijk weer af van wat er op de avond/middag gedaan wordt! Het is en blijft een hobby voor me.
Advertenties